Meer over GauGin ...
Gaucin
Op een uniek landgoed met prachtige zichten op de Middellandse zee en uitkijkend op de Genal vallei in Andalusië (Spanje), legde de Belg Paul Van den Heuvel in 2015 de basis voor een uitzonderlijk project. Na experimenten met fruit en kruiden werd met GauGin een zeer gewaardeerde London Dry reeks op de markt gebracht in drie varianten: GauGin Classic, GauGin Beach en GauGin Mountain. Het domein gelegen vlakbij het witte dorp Gaucin produceert eveneens een fantastische Limoncello: Laurence’s Limoncello.
Mediterraans
GauGin is een mediterrane gin van hoge kwaliteit, die getuigt van vakmanschap, creativiteit en respect voor de natuur. Naast sinaasappel en citroen zijn de volgende kruiden van groot belang bij de productie van GauGin: jeneverbes, wilde rozemarijn, wilde tijm, lavendel en wilde salie. Zij vormen het DNA die GauGin zijn zo unieke karakter en bijzonder lekkere smaak geven.
Ambachtelijk
GauGin wordt gedistilleerd in “small batches” in een kleine, familiale en ambachtelijke distilleerderij. Met een cultuur van traditie en kwaliteit is een ambachtelijke aanpak dan ook dé sleutel tot de unieke smaak van dit topproduct. De distillateur vult het kruidenmandje met de typische en complexe GauGin-kruiden en laat dit 24 uur in de alcohol macereren. De sinaasappels en citroenen daarentegen macereren wekenlang. De distillatie vindt zeer langzaam en zonder haast plaats, zodat de subtiele aroma’s de alcoholdampen optimaal kunnen verrijken, vertrouwend op traditie en bijzondere kennis zoals dat al eeuwenlang het geval is.
Het volledige gamma GauGin producten wordt alom geprezen voor zijn uitmuntende kwaliteit.
(klik op de foto's hieronder om te vergroten)